Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

 On Bikes! - Ποδηλάτες Κομοτηνής Ποιοι είμαστε: 


Η ομάδα On Bikes δημιουργήθηκε στην Κομοτηνή από ερασιτέχνες ποδηλάτες που χρησιμοποιούν το ποδήλατο είτε ως μέσο μεταφοράς είτε σαν άθληση.
Ο σκοπός της ομάδας είναι να διαδώσουμε το ποδήλατο και να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά σε αυτό.
Μέσα από τις ποδηλατοβόλτες που διοργανώνει η ομάδα δίνεται η ευκαιρία στον καθένα να απολαύσει τη φύση, να ψυχαγωγηθεί ενώ συγχρόνως να αθληθεί. Δεν αποσκοπούμε να καταρρίψουμε ποδηλατικά ρεκόρ αλλά να απολαμβάνουμε το ποδήλατο γι αυτό και οι βόλτες είναι ανοιχτές για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας, ποδηλάτου και φυσικής κατάστασης.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του μέσα στην βόλτα ενώ όλοι μαζί αποφασίζουμε για κάθε δραστηριότητα της ομάδας. Δεν υπάρχουν αρχηγοί όλοι είμαστε ίσοι. 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε και έτσι όσοι πιο πολλοί ποδηλάτες στους δρόμους τόσο λιγότερα αυτοκίνητα, που σημαίνει λιγότερη κίνηση στους δρόμους και περισσότεροι ευτυχισμένοι άνθρωποι γύρω μας. 
Στην ομάδα δεν υπάρχουν συνδρομές. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η καλή διάθεση! On Bikes! - Ποδηλάτες Κομοτηνής Που θα μας βρείτε: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου