Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα δράσεων της ποδηλατικής ομάδας On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής -Η Ποδηλατική ομάδα On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής ενημερώνει τους φίλους-μέλη της ότι  και αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων στα πλαίσια της Παγκύπριας/Πανελλήνιας Ποδηλασίας Αγάπης.
Μπορείτε να κι εσείς με την συμβολή σας να γεμίσετε τους σάκους που βρίσκονται στους εξής χώρους: Στο Δημαρχείο Κομοτηνής, στο Καφέ Δίψα, στο Καφέ Ελληνικόν, στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο, στο Flo cafe, στο Picollo, στο El classico, στο Καφενείο Αλλόκοτο, στο Journey και στο Arts Biciclet   
                                       -Τετάρτη 28-8-2013 6:30 μ.μ

33η Ποδηλατοβόλτα Τετάρτης On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής + Ταβέρνα
Διαδρομή: Κομοτηνή – Ασώματοι – Μαξιμιανούπολη – Υφαντές - Κομοτηνή
Μετά την βόλτα θα πάμε στην ταβέρνα τα Πυθάρια στους Υφαντές. Όσα μέλη επιθυμούν να έρθουν παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους ξεχωριστά από την βόλτα στέλνοντας μήνυμα στον προφίλ του χρήστη Onbikes Podilates Komotinis για να κάνουμε κράτηση. Το μενού για την ταβέρνα είναι το εξής. Ανά 4 άτομα: Σαλάτες: Αγγουροντομάτα, Φέτα, Μελιτζάνα/Τζατζίκι, Πατάτα γεμιστή, Ποικιλία κρεάτων: Σουτζουκάκια, Φιλέτο Κοτόπουλο, Σουβλάκι χοιρινό, Σνίτσελ. Τιμή κατά άτομο 8€. Τα ποτά χρεώνονται χωριστά.

-Παρασκευή 30-8-2013 9:30 μ.μ
21ο Free(i)day On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής

-Κυριακή 1-9-2013 7:00 π.μ.

Συνοδεύουμε τους Κύπριους ποδηλάτες από την Κομοτηνή μέχρι το Πόρτο Λάγος ποδηλατώντας

Διαδρομή: Κομοτηνή – Αίγειρος - Ν.Καλλίστη - Πόρτο Λάγος - Κομοτηνή 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου