Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Εγκαίνια αυτοματοποιημένου συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων


Ο Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με την OTE – Cosmote, ξεκινούν τη λειτουργία του Αυτοματοποιημένου συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων.

Τα εγκαίνια του συστήματος θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 5.30 μ.μ., στο πάρκο της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν και οι ακόλουθες δράσεις:
1. Δράση σωματομέτρησης. Σε ειδικό μηχάνημα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να σωματομετρηθούν από ειδικό προσωπικό. Τα στοιχεία που θα προκύπτουν από τις μετρήσεις θα επεξεργάζονται την ίδια στιγμή από ειδικό λογισμικό, όπου και θα προκύπτουν τιμές, η εφαρμογή των τιμών αυτών (μετρήσεις) θα δίνουν στον ποδηλάτη τη σωστή θέση οδήγησης επάνω στο ποδήλατο.
2. Ποδηλατοβόλτα. Με την λήξη των εγκαινίων θα δοθεί η εκκίνηση μιας 
Ποδηλατοβόλτας στο κέντρο της πόλης, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν ποδηλάτες όλων των ηλικιών με τα ποδήλατά τους αλλά και με τα ποδήλατα του συστήματος.
3. Αναμνηστικά δώρα και έντυπο υλικό. Δύο κοπέλες θα μοιράζουν αναμνηστικά ποδηλατικά δώρα «Ποδηλατοδράσεις ΟΤΕ – COSMOTE» έντυπο υλικό σχετικά με το bike sharing και μπαλόνια που θα έχουν οι ποδηλάτες στην ποδηλατοβόλτα τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου