Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Εγκαίνια αυτοματοποιημένου συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια του αυτοματοποιημένου συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων από τον δήμο Κομοτηνής & την ΟΤΕ-Cosmote στο πάρκο της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν εξετάσεις σωματομέτρησης από ειδικό μηχάνημα. Επίσης, μοιράστηκαν ποδηλατικά δώρα από την εκπομπή Ποδηλατοδράσεις. 


Ακολούθησε ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της πόλης,  στα σημεία που έχει παραδοθεί ο ποδηλατικός δακτύλιος,  όπου πολίτες χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά τα κοινόχρηστα ποδήλατα. Της πορείας ηγούνταν ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γεώργιος Πετρίδης.




























1 σχόλιο:

  1. Ειμαστε η μονη πολη που για να κανεις την δουλεια σου με αυτοκινητο πρεπει να παρεις ποδηλατο.Οταν ομως περνεις το ποδηλατο και πρεπει να πας τον πατερα σου στον γιατρο,να παρεις το παιδι σου απο το φροντιστηριο,να μεταφερεις τα ψωνια απο το μαρκετ,να αφησεις τις προμηθειες στο καταστημα σου, κλπ ,κλπ τοτε καταλαβαινεις το μεγαλειο και την εξυπναδα αυτων που με τις αποφασεις τους καθοριζουν την καθημερινοτητα μας. Ο ποδηλατοδρομος ειναι αδειος απο ποδηλατα και ακομη δεν ηρθε ο χειμωνας.Για να περασεις απο το κεντρο της πολης με αυτοκινητο πρεπει να εχεις υπομονη γαιδαρου και ακομη δεν ηρθε ο χειμωνας.Τωρα βεβαια με τα καινουρια δημοτικα ποδηλατα αυτη η πολη θα βρει επιτελους την λυση στα προβληματα της.Τωρα πλεον η πολη μας θα γινει πολη μοντελο.Ευτυχως ολοι εσεις στην δημαρχεια ειστε αμετακινητοι στις επιλογες σας και θα δουμε επιτελους την πολη μας να κανει την διαφορα.Τωρα που λυσατε το προβλημα τις κυκλοφοριας μηπως μπορειτε να διορθωσετε τις βρυσες στην πλατεια, να κλεισετε τις λακουβες στους δρομους,να αλαξετε τις καμενες λαμπες,να βαλετε και καμια πινακιδα για να βρισκουν οι Βουλγαροι τον δρομο για την χωρα τους και πολλα ακομη μικρα πραγματα τα οποια θα κανουν την καθημερινοτητα μας ευκολοτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή