Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Τα πρώτα μας γενέθλια...

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012… όλα τότε ξεκίνησαν. Δημιουργήθηκε η ομάδα On Bikes στο facebook από ανθρώπους που αγαπούν το ποδήλατο, από ανθρώπους που θέλησαν και συνεχίζουν να θέλουν να αλλάξουν και να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή στην Κομοτηνή.


Ο Άνθιμος, η Στέλλα, η Θεανώ, ο Δημήτρης, ο Γιώργος, ο Βασίλης, η Αθηνά, ο Αλέξανδρος, ο Γιώργος, η Λίνα γνωρίστηκαν πάνω σε ένα ποδήλατο και περνούσαν ωραία και έτσι είπαν να φτιάξουν τους On Bikes για να δείξουν και στους υπόλοιπους ότι είναι ωραίο να κάνεις ποδήλατο, να χρησιμοποιείς το ποδήλατο στην καθημερινή σου ζωή, να το έχεις σαν βασικό μεταφορικό μέσο.

Όλα τόσο απλά ξεκίνησαν και η παρέα σιγά – σιγά μεγάλωνε και μεγάλωνε μέσα από ποδηλατοβόλτες και από άλλες εκδηλώσεις μέχρι που φτάσαμε ένα χρόνο μετά να γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια παρέα με όλους εσάς που μας έχετε «αγκαλιάσει».

Θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα…
Ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε…
Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται σε κάθε μας δράση…
Ευχαριστούμε που σε κάθε μας συνάντηση έρχεστε με το καλύτερό σας χαμόγελο…

Σήμερα γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια στο ΛΟΥΚΙ και ο Stardustradio θα είναι εκεί για να μας διασκεδάσει με τις μουσικές τους.


Και επειδή όπως είπαμε σας αγαπάμε φροντίσαμε να σας έχουμε και κάποια δωράκια αλλά και πολλές εκπλήξεις... Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου