Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Δράσεις της ποδηλατικής ομάδας On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής® για την εβδομάδα 24-30/3/2014

Δράσεις της ποδηλατικής ομάδας On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής® για την εβδομάδα 24-30/3/2014: Α)  57η Ποδηλατοβόλτα On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής® β) Συμμετέχουμε στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ











Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

57η Ποδηλατοβόλτα On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής®

Διαδρομή: Κομοτηνή – Ροδίτης – Κάλχας – Καρυδιά – Κομοτηνή 

Απόσταση: 20,25χλμ
Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Ειρήνης-Συντριβάνι
Ώρα Συγκέντρωσης: 4:15μ.μ
Ώρα Αναχώρησης: 4:30μ.μ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ

Infos:
-Να έχετε μαζί σας νερό, κράνος, φώτα, καμιά σαμπρέλα για το ποδήλατο σας και φυσικά να είστε ντυμένοι ανάλογα με τον καιρό
- Στην ποδηλατοβόλτα καθένας είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του αλλά και τον συνποδηλάτη του
- Δεν προσπερνάμε ποτέ την πρώτη γραμμή και τους οδηγούς στο ποδηλατικό κομβόι, ώστε να διατηρείται σταθερή ταχύτητα της πορείας με ασφάλεια για όλους.
- Στους δρόμους κινούμαστε πάντα στη μία λωρίδα, ώστε να μην κόβουμε την κίνηση.
- Δεν αφήνουμε κενά.
- Παρακαλούνται οι πιο αρχάριοι να μένουν στις μπροστινές σειρές.
- Είμαστε ποδηλατοπαρέα με ομαδικό πνεύμα και όχι μονάδες και γι αυτό δεν αφήνουμε ποτέ κανέναν πίσω αν του δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
-Και μην ξεχνάτε ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!


Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Οι On Bikes Ποδηλάτες Κομοτηνής σε συνεργασία με την  ΔΚΕΠΠΑΚ του Δήμου Κομοτηνής, το 5ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Κομοτηνής και το Capoeira Γκρουπ Κομοτηνής συμμετέχουν στην «Ωρα της Γης» το Σάββατο 29 Μαρτίου.

Σας περιμένουμε στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής να ποδηλατήσουμε στους δρόμους της πόλης και στη συνέχεια να φωτίσουμε την Πλατεία με ένα μεγάλο ποδήλατο με φαναράκια που θα τα δημιουργήσουμε με τη βοήθεια του 5ου Συστήματος Αεροπροσκόπων ενώ θα χορέψουμε σε ρυθμούς Καποέιρα από το Capoeira Γκρουπ Κομοτηνής.

Η Ώρα της Γης είναι μια πολύ «ορατή» συμβολική δράση στην οποία εκατομμύρια πολίτες από όλο τον κόσμο μπορούν εύκολα να συμμετέχουν. Μέσα από μια γιορτή, στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις:

«Νοιάζομαι για τον πλανήτη μου!»

Φυσικά μια ώρα στο σκοτάδι δε δίνει λύση στην κλιματική αλλαγή. Ωστόσο, το μήνυμα που στέλνουν εκατομμύρια άνθρωποι κλείνοντας μαζί τα φώτα, συμβάλλει στη διαμόρφωση του κατάλληλου πολιτικού κλίματος για την επίλυση των σοβαρότερων περιβαλλοντικών προβλημάτων του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου