Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Εκπαιδευτική ομιλία & ποδηλατοβόλτα με τα παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής


 Όταν πριν ένα μήνα χτύπησε το τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή ήταν η υπεύθυνη του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, η κοινωνική λειτουργός κ. Μουρατίδου Σουζάνα και μας ζήτησε την παρουσία μας σε ένα πρόγραμμα, μόνο με χαρά θα μπορούσε να μας γεμίσει!


  Στα πλαίσια του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης που διοργανώνει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας  Κομοτηνής κάθε χρόνο για τα παιδιά των οικογενειών που στηρίζει υπάρχει θεματική ενότητα που περιλαμβάνεται και η προστασία του περιβάλλοντος! Και στην πόλη εκτός των άλλων η μετακίνηση με το ποδήλατο συμβάλει κατά πολύ σε αυτό!

 Εμείς λοιπόν, βρεθήκαμε την Πέμπτη 3 Ιουλίου το πρωί στο Πάρκο της Περιφέρειας με τα παιδιά προκειμένου να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα της μετακίνησης με ποδήλατο μέσα στην πόλη αλλά και για τους κανόνες ασφαλείας που θα πρέπει να τηρούν. Έγινε μία ομιλία με θέματα, την γνωριμία με το ποδήλατο, την ασφάλεια και την οδική συμπεριφορά. Ακολούθησε παιχνίδι δεξιοτήτων και στο τέλος οι μικροί μας φίλοι εφάρμοσαν εμπράκτως ότι έμαθαν κάνοντας μία βόλτα στον ποδηλατόδρομο! 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου