Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

«Ζωή στην Πόλη» με την συμμετοχή των On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής®

Οι On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής® συμμετείχαν στην εκδήλωση «Ζωή στην Πόλη» του Δήμου Κομοτηνής που έγινε μαζί με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Κ. Καραθεοδωρή Δήμου Κομοτηνής στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης του κοινού και των φορέων σχετικά με το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπτυξης. 


Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής® πραγματοποίησαν ποδηλατόβολτα πάνω στον ποδηλατόδρομο της πόλης. Μικροί και μεγάλοι πολίτες της Κομοτηνής συμμετείχαν στην βόλτα καθώς και επίσης υπάλληλοι του Δήμου Κομοτηνής που είναι υπεύθυνοι για το έργο του ποδηλατόδρομου που ποδηλάτησαν για πρώτη φορά το έργο και είδαν τις ατέλειες του έργου όπου θα προσπαθήσουν στην βελτίωση του ποδηλατόδρομου σε κάποια σημεία.

Σε πολλά σημεία του ποδηλατόδρομου υπήρχαν αυτοκίνητα και μηχανάκια παρκαρισμένα και ελπίζουμε οι υπάλληλοι του Δήμου Κομοτηνής να ευαισθητοποιηθούν και να υπάρξει συνεννόηση με την Τροχαία της Κομοτηνής έτσι ώστε όλοι να σέβονται τους Κώδικες Οδικής Κυκλοφορίας και να γίνει η Κομοτηνή μια ευρωπαϊκή πόλη.













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου