Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

2 χρόνια On Bikes-Ποδηλάτες Κομοτηνής®

Κάθε άνθρωπος όταν έχει γενέθλια χαίρεται. Όταν είναι μικρός χαίρεται, κυρίως, γιατί θα πάρει δώρα ενώ όσο μεγαλώνει χαίρεται γιατί τον θυμούνται όλοι οι φίλοι του και οι γνωστοί του και νιώθει ότι τον αγαπάνε. Έτσι κι εμείς χαιρόμαστε που η ποδηλατική μας ομάδα έχει γενέθλια. Χαιρόμαστε γιατί αντέξαμε δύο χρόνια. Δύο χρόνια παρέα με κόσμο από την Κομοτηνή και όχι μόνο. Δύο χρόνια μας δώσατε πολλή αγάπη. Αγάπη που δεν την περιμέναμε όταν ξεκινούσαμε. Χαιρόμαστε που η παρέα μας μεγαλώνει, χαιρόμαστε που καθημερινά ακούμε καλά λόγια από τον κόσμο, χαιρόμαστε που ποδηλατούμε και βλέπουμε κόσμο να μας χαμογελάει και να μας λέει μπράβο γι αυτό που κάναμε. 


Δεν θέλουμε να βγάλουμε χρήματα από την ομάδα, δεν θέλουμε να γίνουμε φίρμες, θέλουμε απλά να σας δείξουμε ότι η ζωή είναι απλή και ότι μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη, πιο διασκεδαστική και με πολλά χαμόγελα μόνο με το πάτημα στο πετάλι. 

Δύο χρόνια είμαστε παρών σε ότι μας ζητήσατε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε διάφορες εκδηλώσεις από μικρές μέχρι μεγάλες για όλους εσάς που μας αγαπάτε και μας στηρίζετε και για όσους μας έχουν ανάγκη. 

Ευχαριστούμε... 


Ένα βίντεο με στιγμές από τον 2ο μας χρόνο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου