Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Έκοψε την πίτα του ο Πήγασος σε θερμό κλίμα: «Ποδήλατα παντού» το σύνθημα φέτος !


Έκοψε την πιτα του ο Πήγασος σε θερμο κλίμα: «Ποδήλατα παντού» το σύνθημα φέτος !Μέσα σε πανηγυρικό, εγκάρδιο και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ο ποδηλατικός σύλλογος Ξάνθης «ο ΠΗΓΑΣΟΣ» έκοψε την βασιλόπιτα και υποδέχτηκε αθλητές, φίλους και επίσημους σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Περισσότεροι από 200 προσκεκλημένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ευχήθηκαν στην Ξανθιώτικη ομάδα να έχει μια καλή και πετυχημένη χρονιά.


Ο Μητροπολίτης Παντελεήμων ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα, τονίζοντας και εκθέτοντας παράλληλα το σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό έργο που προσφέρει ο ΠΗΓΑΣΟΣ. Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Ποιμενίδης, αναφέρθηκε στο παρόν και μέλλον του σωματείου, παρουσιάζοντας παράλληλα το νέο ΔΣ και τους συνεργάτες του για την διετία 2014-15.
Τιμητικές πλακέτες για την βοήθεια και προσφορά στον ΠΗΓΑΣΟ παρέλαβαν ο δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, αλλά και ο διοικητής Τροχαίας Ξάνθης Κων/νος Ρίζος. Οι τιμηθέντες δεν παρέλειψαν να επισημάνουν τη δημοφιλή ανάπτυξη και πορεία που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο ΠΗΓΑΣΟΣ και το ποδήλατο γενικότερα, ενώ ο Β.Τσολακίδης τόνισε την αξιοποίηση  και ενεργοποίηση του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στον Ν.Ζυγό, υπο την επίβλεψη και διαχείριση του Ποδηλατικού συλλόγου Ξάνθης.

pigasos pita 1
Η βραδιά μεταξύ άλλων περιλάμβανε και πλούσια δώρα από επιχειρήσεις και καταστήματα της πόλης (τα αποτελέσματα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΠΗΓΑΣΟΥ), ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η παρουσίαση αυτοσχέδιων πορτραίτων και ποδηλατικών πινάκων ζωγραφικής, φιλοτεχνημένα από τον ποδηλάτη-ζωγράφο Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ιδιαίτερη η συμπαράσταση από τα κατ΄ εξοχή ποδηλατικά καταστήματα της πόλης, που συμμετείχαν σύσσωμα στην εκδήλωση.


Στις πολύ καλές σχέσεις με αντίστοιχους συλλόγους γειτονικών πόλεων, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης, εκπροσωπώντας το Αστικό-Παιδικό τμήμα του ΠΗΓΑΣΟΥ και ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους από Κομοτηνή (On bikes),  Αλεξανδρούπολη (Ποδηλάτες Αλεξ/πολης) και Χρυσούπολη, που τίμησαν την γιορτή του ΠΗΓΑΣΟΥ.
Την άψογη και πολύτιμη συνεργασία με φορείς και σχολεία της Ξάνθης, σε εκδηλώσεις, δράσεις και σχ. προγράμματα επεσήμανε ο ΠΗΓΑΣΟΣ δίνοντας ραντεβού στην ερχόμενη «ποδηλατική σαιζόν» για περισσότερες ενημερωτικές επισκέψεις και Ποδηλατο-δράσεις, ενώ χειροκροτήθηκαν για την παρουσία και συνεισφορά τους οι δ/ντες των Γυμνασίων  2ου Μάκης Νταουτίδης και Πολυσίτου Έλενα Τάτσιου, που βρισκόταν στην δεξίωση.

Όλοι οι αθλητές του συλλόγου υποσχέθηκαν νέες επιτυχίες στις αγωνιστικές συμμετοχές του ΠΗΓΑΣΟΥ που αρχίζουν τον Φεβρουάριο (ανακοινώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα από την ΕΟΠ), ενώ τον ίδιο μήνα θα γνωστοποιηθεί ο αντίστοιχος προγραμματισμός για το 2014 του Παιδικού – Αστικού τμήματος.

Για μια ακόμη χρονιά ο ΠΗΓΑΣΟΣ  προτρέπει τους Ξανθιώτες να βγουν με τα ποδήλατα στους δρόμους, διαπιστώνοντας τα οφέλη στην υγεία και την ποιότητα ζωής που προσφέρει το δημοφιλή «διαχρονικό» δίτροχο όχημα.
Άλλωστε το σύνθημα φέτος θα είναι :   «Ντου – Ντου – Ντου……..Ποδήλατα παντού» !!

pigasos pita 4 

pigasos kopi pitas 5

 pigasos pita 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου